U leest...

geen categorie

De Partij van de Arbeid afdeling Dijk en Waard past logo aan op de aanwezigheid van de Amerikaanse rivierkreeftjes.

De gemeenteraadsleden van de PvdA in Heerhugowaard en Langedijk zijn zich rot geschrokken van de schade die de Amerikaanse rivierkreeftjes in hun gemeente aanbrengen.

Het heeft natuurlijk heel wat jaren gekost voordat deze betrokken PvdA-ers eindelijk eens de moeite namen om uit hun pluche te komen om ter plekke de situatie in ogenschouw te nemen. Bijzonder is het niet dat zij ook meteen een oplossing voor het probleem hebben gevonden nu zij hebben gezien hoeveel van ons grondgebied langzaam in het water zakt.

Met de fusie van de twee partij-afdelingen tot de afdeling ‘Dijk en Waard’ kwam men alras tot het idee het logo op de nieuwe komende situatie aan te passen.

Dat gedaan hebbende gaan ze weer gewoon over tot de orde van de dag door de billen weer in het pluche te nestelen in de wetenschap dat het aan hen niet zal liggen als er gehandeld dient te worden. Als voormalig verworpenen der aarde hebben ze in ieder geval laten zien dat ook zij, indien nodig, kunnen ontwaken.

De verkiezingsaffiches kunnen in ieder geval worden gedrukt nu het nieuwe logo klaar is.

Het nieuwe logo dat wij rond de gemeenteraadsverkiezingen op alle verkiezingsborden zullen zien! Ontwerp logo; Martin Wagenaar.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Archief