U leest...

geen categorie

Lok Aal Dijk en Waard sinds 1 januari 2021

Werkt zich sinds de samenvoeging drie slagen in de rondte.

Sinds 3 maart 2021 verschenen er op hun website geen nieuwe actuele berichten meer en als je echt wilt weten waar deze partij voor staat, behoudens de miskleunen van hun wethouder Jongenelen dan moge duidelijk zijn dat hij niet de enige is die weet waar de partij voor staat.

U wel?

Ja het duurt nog even, onze raderen werken nog wel hoor. Heb geduld.
Altijd een moeilijk onderwerp waar we nog aan moeten werken.
We bestaan nog maar vijf maanden en we zijn druk.
Dit onderwerp heeft niet direct onze aandacht, maar we zullen in ons verkiezingsprogramma er zeker een regeltje aan besteden.
Als we éémaal een alles omvattend vaarplan hebben dan komt dit zeker een keer bovendrijven.
Hier hebben we een potje met geld voor geopend, informatie bij onze wethouder Nils Langedijk.
We zijn voor snel bouwen zonder enige burgerparticipatie of het moet in de achtertuin van onze Annelies Kloosterboer zijn. Van de Nobelhof blijft iedereen af!!!
Zolang we er nog niet inzitten is het nog niet zo belangrijk.
We zijn er van overtuigd dat men ons later niet kan betichten van sociaal gedrag, we zijn er tenslotte vanwege ons eigen belang.
Economisch gaat het straks met ons als raadslid alleen maar beter. Een grotere gemeente levert ons persoonlijk meer geld op.
Op onze website www.lokaaldijkenwaard.nl treft u onze bovenstaande standpunten aan. Wij hebben tenslotte al bijna zes maanden ervaring en onder andere hebben wij in andere partijen al veel langer geleerd hoe te manipuleren. Hierboven staan onze werkzaamheden tot 26 mei 2021 afgebeeld. Als u gaat kiezen dan bent u gewaarschuwd.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Archief