U leest...

geen categorie

Onder het kopje ‘veel beloven en weinig geven, doet de gekken in vreugde leven”.

Deze week lijst 10 nummer 4

Dat is toch even schrikken als je na een paar dagen thuiskomt en op de deurmat een flyer aantreft van “Els we werken eraan” Nieuwland-Rijs. Ze zal wel niet weten waar ik woon of misschien heeft ze gewoon haar voetvolk dat voor haar werkt. Dat laatste lijkt me eerder tot de mogelijkheden te behoren, want veel verder dan pissig te mailen “We werken eraan” is ze nog nooit gekomen. Wat dat betreft heeft LokAal Dijk en Waard een paar hoogst onbetrouwbare dames uit Sint Pancras op de lijst staan.

Ze zit nu ongeveer vier jaar in de Langedijker raad en ze toont nu een lijstje met punten waar ze voor zegt te staan. Als ze vier jaar geleden met dat lijstje zou zijn begonnen en nu een lijstje in de deur had gedaan van wat ze mogelijkerwijs zou hebben bereikt dan kwam dat een stuk geloofwaardiger uit.

Maar iemand die roept dat ze ergens aan werkt en daarna niets meer van zich laat horen die kan je maar beter niet in de raad hebben zitten. Probleem zal wel zijn dat er ook geen naaikransjes zullen zijn die haar in de club willen opnemen.

Ze lijkt me ook zeker niet geschikt als raadslid in de gemeente Dijk en Waard.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Archief