U leest...

geen categorie

Politieke dooddoeners 3.

Om woonwijk Broekrijk te kunnen bouwen zijn acht jaar geleden de geluidsnormen naar boven bijgesteld. Vanuit de wetenschap; “Wie zal zich na acht jaar nog afvragen welke partij daar het initiatief toe nam en welke partijen gingen er in mee.”

Onder voortvarende leiding van wethouder Jongenelen moet ook het laatste kleine hoekje bij die wijk nog volgebouwd worden op de plek van de voormalige rijwielfabriek Rodeo en daar zullen heel wat bewoners in de nabijheid ervan niet erg gelukkig mee zijn. Gelet ook de ontsluiting van dat nieuwe wijkje via Het Mat, De Wup en het Westeinde.

Gelukkig zorgen wij, tegenwoordig onder de paraplu van Lok Aal Dijk en Waard, altijd een drukmiddel achter de hand te hebben, want met de belofte aan de bewoners van het Westeinde, dat we misschien iets aan de geluidsoverlast voor hen kunnen doen als de Rodeowijk is gerealiseerd, halen we daar al heel wat weerstand weg. Ach, en wie weet over drie, vier jaar daar nog wat we beloofd hebben.

Waar het CDA het altijd heeft over ‘Normen en waarden’ ligt onze prioriteit bij ‘Waarden en . . . . . . . . . . . . . . . . .normen’.

Tien jaar College heeft op dat punt ons gelijk aangetoond!

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Archief