U leest...

geen categorie

Politieke kaarten Dijk en Waard zo goed als geschud. (2)

Niet alleen de lokale partijen blijken er door hun bundeling van ‘krachten’ beter uit te komen met ingang van dit nieuwe jaar, ook Senioren Dijk en Waard spint goed garen bij deze verandering.

Raadslid Joke Visser stapt namelijk over naar de seniorenpartij en daarmee krijgen ze niet alleen een extra raadszetel maar komt er eindelijk kwaliteit in de raad welke deze partij zo zeer ontbeerde. Niets ten kwade van steunfractielid Piet Hoekstra overigens, maar met het echtpaar Van der Starre op het raadspluche sla je als steunfractielid niet echt een deuk in een pakje boter met twee raadsleden die vaak blijk geven dat ze niet weten waarover het gaat.

Met Joke Visser, die al tien jaar in de raad zit en wat dat betreft ervaring heeft moet het mogelijk zijn om met steun van Hoekstra om deze Langedijker tak van de seniorenpartij beter over het voetlicht te krijgen.

We gaan het in de maanden tot de gemeenteraadsverkiezingen in november allemaal beleven. Benieuwd hoe al de hazen zullen gaan lopen en wat dat betreft ga ik het aandachtig volgen. 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Archief