U leest...

geen categorie

Vrolijke waarden maken vrolijke gasten.

In het Langedijker Nieuwsblad van deze week, nummer één van 2021, blikt het Langedijker College op het laatste jaar van gemeente Langedijk paginagroot vooruit.

Het Langedijker College wordt al heel lang niet meer ondersteunt door een afdeling voorlichting, die is afgeschminkt of zelfs helemaal wegbezuinigd en blijkbaar wordt er nu vanuit de losse pols met de bevolking gecommuniceerd en dat stemt tot weinig vrolijkheid als we tenminste afgaan op de lichaamstaal die het merendeel van het College op de pagina uitstraalt. Aan lichaamstaal kan je vaak afzien of iemand meent wat of hij/zij zegt. Handen kunnen daarbij ook een belangrijke rol spelen. Een ervaren bestuurder hoort dat te weten.

Mensen die hun armen gevouwen voor hun lijf houden zijn mensen die blijk geven niet open te staan voor hun omgeving en Leontien Kompier, Jasper Nieuwenhuizen en Ad Jongenelen geven in de eerste week van het laatste jaar van Langedijk daar een duidelijk voorbeeld van.

Marcel Reijven lijkt op de foto als bestuurder volledig onthand.

Nils Langedijk daarentegen laat zien hoe een bestuurder wel goed over het voetlicht komt. Een openhouding en de handen uit de mouwen, zo kom je als bestuurder het beste tot je recht en zo zou je willen dat alle bestuurders zich zouden presenteren.

Over presenteren gesproken.

Alle politieke partijen hebben inmiddels hun plannen en samenwerkingsverbanden gepresenteerd, maar er is slechts één partij die daar bovenuit stijgt; de Senioren Dijk en Waard. 

Middels een in het oog springende advertentie op bladzijde 9 van het Langedijker Nieuwsblad informeren zij de inwoners van Langedijk de wijziging in hun Langedijker fractie en dat lijkt mij een heel beschaafde manier om je kiezers te informeren. De voorzitter van Senioren Dijk en Waard, Peter van der Horst, heeft dat keurig aangepakt en voor de fractie van de afdeling Langedijk is het in ieder geval een DIJK van een versterking EN een advertentie zeker WAARD.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Archief