Een nieuw toeristisch initiatief voor Dijk en Waard in de maak.

In navolging op de rijke initiatieven van de Colleges van Langedijk, Heerhugowaard en Dijk en Waard en de gemeenteraden op het ontwikkelen van het toerisme in het huidige Dijk en Waard, waarbij inwoners er maar aan moeten wennen dat er met hun privacy en woongenot geen enkele rekening wordt gehouden, is een comité in oprichting om daar volgend jaar op in te spelen.

Op dit moment wordt er een inventarisatie gemaakt van de woonadressen van bestuurders en fractievoorzitters die als aandrijvers van deze plannen worden gezien en zullen er volgend jaar tijdens een aantal weekenden fietstochten worden georganiseerd langs de woonhuizen van deze voor het toerisme belangrijke personen. Op deze wijze hoopt men deze zeer belangrijke personen te laten ervaren waar hun besluiten uiteindelijk toe leiden en om ervoor te zorgen dat iedere inwoner van hoog tot laag onderdeel wordt van het product dat zij door hun besluiten in de markt zetten en waardoor ook hun privacy volledig ten grabbel wordt gegooid. De route zal zich niet slechts beperken tot die van de huidige bestuurders, maar ook langs idyllische plaatsen van Langedijk en Heerhugowaard waar ook de oud-bestuurders vaak hun rust denken te hebben gevonden.

U kunt zich voorstellen dat ik bij het horen van deze plannen erg enthousiast ben geworden en het een en ander via de site hier uitgebreid zal volgen. Het ligt de initiatiefnemers in de bedoeling om in november van dit jaar met uitgewerkte plannen naar buiten te komen.

Geef een reactie