Aan initiatieven geen gebrek buiten de Langedijker politiek om.

Ik maak hier zelden reclame wat betreft de zakelijke markt in Langedijk en beperk me slechts tot het maken van reclame voor onze lokale politiek, maar je moet wel hartstikke blind zijn als je de leuke zaken in Langedijk mist.

Dat neemt niet weg dat er, zeker in Broek op Langedijk, waar ik zelf woon ontzettend mooie initiatieven zijn die het leven er een stuk leuker op kunnen maken.

Zo heb ik in de afgelopen maanden tijdens mijn vaartocht met fluisterboot van vrij nabij kunnen zien dat na de revalidatie van café Marktzicht de nieuwe ondernemers van het Bakkershuys een prachtige steiger hebben aangelegd en daar gisteren en vandaag druk in de weer waren met hun nieuwe terrastafels. Het aanzien van Broek op Langedijk gaat er met sprongen op vooruit en natuurlijk lezen we ook dat Museum Broekerveiling niet achter wil blijven, maar anno 2021 varen ze nog steeds met een roet uitstotende rondvaartboot die volgens het beheerplan van Staatsbosbeheer hier elf jaar geleden al voor het laatst had mogen varen. Blijkbaar heeft de overstap van bestuursleden Museum Broekerveiling naar Stichting Veldzorg ervoor gezorgd dat ze nog steeds hun rondjes varen met zo’n milieu- belastende boot en past het ook wel in het verval van het Oosterdelgebied.

De ondernemers van vandaag staan echter niet stil. Gezamenlijk bieden zij de “Koningsdag Borreltas” aan. Jim Groenland, voorheen belast met de horeca in Museum Broekerveiling en thans werkzaam onder JG Horeca heeft met diverse lokale ondernemers een tas samengesteld vol lekker.

De goed gevulde KONINGSDAG BORRELTAS biedt lekkers voor 2 à 3 personen. Je kunt deze t/m 20 april bestellen. De tas wordt dan op 26 april bij je thuisbezorgd! Op is op! Met jouw aankoop steun je ook nog eens diverse bedrijven in de omgeving! De KONINGSDAG BORRELTAS is alleen leverbaar in de gemeente Langedijk.

De volgende producten krijg je toegestuurd:

  • Een fles Langedijker Bier Blond
  • Een fles Langedijker Bier Weizen
  • Een fles heerlijke fles Prosecco
  • Zes huisgemaakte (oven)bitterballen
  • Een afbak pomodori borrelbrood
  • Een stuk jong-belegen pittige kaas!
  • Een ambachtelijke grillworst
  • Huisgemarineerde olijven met champignons
  • Aioli en kruidenboter
  • Provencaalse tapenade met abrikoos

De keuze is aan u, maar het toont nog weer eens dat er ook zaken zijn die wel ondernemen en initiatieven tonen, iets wat je in de Langedijker politiek al jaren niet meer tegenkomt!

https://broekerkoningsdag.nl/product/koningsdag-borreltas/

Geef een antwoord