Grote tweedehands boekenmarkt van Amnesty in winkelcentrum Broekerveiling.

Iedereen in afwachting van de lintenknipper!

Vanmorgen werd in de entreehal van winkelcentrum Broekerveiling de tweedehands boekenmarkt van de Dijk en Waard Amnesty werkgroep door burgemeester Maarten Poorter geopend.

Burgemeester spreekt zijn waardering uit over het tot stand komen van de boekenmarkt.

Tot de Coronacrisis uitbrak stond deze boekenmarkt jaarlijks in november in winkelcentrum Middenwaard en dit jaar voor het eerst in Broek op Langedijk.

Wij slaan die markt nooit over en waren ruim voordat de burgemeester het lint doorknipte aan het struinen in de bananendozen die staan uitgesteld. 

Alle boeken kosten een euro en de pocketboeken 50 cent. Bij aankoop van tien boeken krijgt u het elfde boek gratis.

De keuze is altijd weer enorm en de kwaliteit van de boeken is uitstekend. Je kan pinnen of contant betalen en met Sinterklaas en de kerst in aantocht valt er voor de liefhebber en de verzamelaar altijd wel wat te vinden. De markt is vandaag, vrijdag 11 november, en ook nog morgen. Onze ervaring heeft geleerd om beide dagen te gaan, want een hele grote groep vrijwilligers vult regelmatig de opengevallen plekken in de dozen aan en daar zit altijd wel weer wat bij dat interessant of mooi is om te lezen.

Een rechtshandige linkse burgemeester, je kunt er alle kanten mee op.

Maarten Poorter was er niet alleen vandaag voor de opening, maar vertrouwde de aanwezigen toe dat hij morgen zeker nog een keer met zijn kinderen zou langskomen, want ook het aanbod van kinderboeken mag er zijn.

Als liefhebber van boeken hoop ik dat deze markt een groot succes gaat worden, want niets is zo mooi dan zo’n boekenmarkt bij je om de hoek. En vergeet ook niet dat u met de aankoop van een boek een heel goede organisatie ondersteunt. Beleefd aanbevelend dus!

Geef een antwoord