U leest...

geen categorie

Onder het kopje ‘veel beloven en weinig geven, doet de gekken in vreugde leven”.

Deze week lijst 10 nummer 4

Dat is toch even schrikken als je na een paar dagen thuiskomt en op de deurmat een flyer aantreft van “Els we werken eraan” Nieuwland-Rijs. Ze zal wel niet weten waar ik woon of misschien heeft ze gewoon haar voetvolk dat voor haar werkt. Dat laatste lijkt me eerder tot de mogelijkheden te behoren, want veel verder dan pissig te mailen “We werken eraan” is ze nog nooit gekomen. Wat dat betreft heeft LokAal Dijk en Waard een paar hoogst onbetrouwbare dames uit Sint Pancras op de lijst staan.

Ze zit nu ongeveer vier jaar in de Langedijker raad en ze toont nu een lijstje met punten waar ze voor zegt te staan. Als ze vier jaar geleden met dat lijstje zou zijn begonnen en nu een lijstje in de deur had gedaan van wat ze mogelijkerwijs zou hebben bereikt dan kwam dat een stuk geloofwaardiger uit.

Maar iemand die roept dat ze ergens aan werkt en daarna niets meer van zich laat horen die kan je maar beter niet in de raad hebben zitten. Probleem zal wel zijn dat er ook geen naaikransjes zullen zijn die haar in de club willen opnemen.

Ze lijkt me ook zeker niet geschikt als raadslid in de gemeente Dijk en Waard.

Discussion

2 Responses to “Onder het kopje ‘veel beloven en weinig geven, doet de gekken in vreugde leven”.”

 1. Beste heer Wagenaar,

  Bestaat u werk alleen maar uit zeiken??
  Wat heeft u zelf bereikt voor de gemeente Langedijk?
  0,0 met je gezeik!! Als u alleen maar kan zeiken op mensen die zich inzetten voor de gemeente langedijk, heb ik liever dat u wat anders gaat doen!

  Posted by René Duijs | 9 december 2021, 14:10
 2. Geachte secretaris van Els ‘We werken er aan’,

  Mijn werk bestaat voornamelijk uit het kritisch volgen van mensen die teren op gemeenschapsgeld en in de publiciteit doen
  of ze de hele wereld verbouwen. Heeft Els u dit schrijven gedicteerd of werd het om persoonlijke redenen u ingegeven?
  Bij dat laatste ontbreekt kritisch vermogen en als het in de relationele sfeer is dat het ontstaan is dan maakt liefde zeker blind.
  Als ontvanger van de flyer van “Els We werken eraan” vroeg ik mij oprecht af; Heeft Els zich wel ingezet voor alle punten die op haar flyer staan?
  Heeft ze zich daarvoor hard gemaakt en heeft ze zich als zodanig verdiept dat ze op dit punten voorstellen heeft ingebracht en/of verdedigd?
  Het antwoord kan niet anders zijn dan NEEN.
  Sterker nog als voorbeeld; blokje “sociaal bouwen; wonen-wonen-wonen”. Ook daar ontbrak het haar aan kordaat gedrag.
  Bij de motie vreemd Bovenweg 1 Sint Pancras om onderzoek te doen of geestgrond wel of niet de betiteling waardig is
  of dat er woningbouw mogelijk is, was UW Els de enige tegenstemmer van LokAal Dijk en Waard zonder dat zij haar stem motiveerde in de raad.

  Ze mag zich nog gelukkig prijzen dat ik zo mild jegens haar ben geweest, want als ook haar voorzitterschap aan de orde zou zijn gekomen
  dan was ze tot de grond toe afgefakkeld.

  Met kritische groeten,
  Martin Wagenaar

  Posted by Martin Wagenaar | 11 december 2021, 16:20

Post a Comment

Archief