Met goed gevoel voor ons eigen doel!

Veel mensen begrijpen niet waarom wij drie onafhankelijk partijen samenvoegen tot één partij en dat willen we middels onze nieuwsbrieven de komende tijd graag aan u uitleggen, want wij zijn hardstikke transparant.

Dit in tegenstelling tot al die andere politieke partijen in Langedijk!

Vandaag willen wij u vertellen hoe wij voor de kritische burgers van Langedijk buiten schot blijven en zij daarom hun peilen beter kunnen richten op de andere partijen, want heus wij doen het nog niet eens zo slecht.

We kappen bomen en graven sloten en we bouwen waar we kunnen.

Inspraak en burgerparticipatie zijn zaken die slechts vertragend werken en daar willen we dan ook vanaf.

Zo hebben wij de burgerparticipatie voor de ontwikkeling van het Rodeobouwterrein overgedragen aan de projectontwikkelaar LinkBouw die daar met gevoel voor onze problemen het bureau ‘De Beperkte Blik’ op heeft losgelaten. Daarmee hebben we onze wethouders Langedijk en Jongenelen uit de wind genomen, want alle onderwerpen die bewoners aankaarten over doorvaarbaarheid, verkeersveiligheid, inrichting van het groen, speelvoorzieningen en parkeren komen zo niet op het bordje van onze portefeuillehouders.

Zij zijn, net als onze fractieleden, niet verantwoordelijk.

Tenminste dat willen we de inwoners graag doen geloven, want alleen zo zijn er voor onze fractieleden mogelijkheden om in de nieuwe raad van Dijk en Waard te komen.

We houden u in ieder geval langs deze weg regelmatig op de hoogte. Volgende keer gaan we wat dieper in op de werkwijze van projectontwikkelaar LinkBouw en ‘De Beperkte Blik’.

Geef een reactie