Samengaan met Heerhugowaard?

Gisteravond moesten er in de raad van Langedijk knopen worden doorgehakt en het blijkt dat de knoop bijna nog verwarder is geworden dan het College en de raadsleden bij elkaar.

Ik heb niet bepaald een voorkeur voor bestuurlijk Langedijk, maar als het om boten gaat en de aanschaf en onderhoud ervan dan ga ik sinds kort met plezier naar Heerhugowaard.

Enige tijd geleden kocht ik van een zwartwerkende botenklusser in Langedijk een boot met goed draaiende motor en het klopte; ik kon er mee wegvaren, maar daar bleef het verder bij. Alles wat een buitenboordmotor zou moeten kunnen, was met deze motor niet mogelijk.

Waar laat je dan zo’n motor goed nalopen? Peter Wouda van de Stichting Veldzorg opperde de naam van de Botencentrale in Heerhugowaard, ergens op het industrieterrein aldaar.

Bestond nog niet zolang en hij had er geen ervaring nog mee.

Op naar Heerhugowaard even over de nog Langedijker gemeentegrens om te horen wat de mogelijkheden voor me zouden zijn.

Op de Zandhorst, Nijverheidsplein 2e vond ik de Botencentrale en de eerste indruk was meteen goed. Ik kreeg een prima uitleg over wat er eventueel aan de motor zou mankeren en kreeg ook te horen wat de eventuele kosten van reparatie zouden zijn.

botencentrale

’s Middags daarom meteen de motor maar weggebracht.

Het contact met de mensen van de Bootcentrale verliep in het hele traject heel plezierig en wat al spoedig bleek; het gaat bij hen, zoals ze dat op hun site https://botencentrale.nl/ al aangeven, om 100% kwaliteit, 100% tevreden klanten en 100% maatwerk. Zoiets tref je niet aan op de site van de gemeente Langedijk, dus is het voor een Langedijker zoals ik meer dan een aangenaam genoegen als blijkt dat zoiets werkelijk bestaat.

Mijn motor is prima gereviseerd, hij loopt als een zonnetje en zolang Langedijk nog zelfstandig blijft zal ik naar onze buurgemeente gaan voor onderhoud van mijn motor.

Kortom: De Botencentrale in Heerhugowaard, op Industrieterrein De Zandhorst, Nijverheidspleinplein 2e is een aanrader.

Openingstijden winterseizoen (1 oktober tot 1 april):

Maandag:       gesloten (of op afspraak)
Dinsdag:         10:00 – 17:30
Woensdag:     10:00 – 17:30
Donderdag:    10:00 – 17:30
Vrijdag:            10:00 – 17:30
Zaterdag:        10:00 – 17:00
Zondag:          gesloten (of op afspraak)

Afspraak buiten openingstijden is ook mogelijk!

Adresgegevens:
Nijverheidsplein 2E (ind. terr. Zandhorst 1)
1704 RB Heerhugowaard
(Noord-Holland)

072-582 30 64
info@botencentrale.nl

Geef een reactie